41. Zuglói Táncfesztivál – MIKULÁS KUPA

VERSENYKIÍRÁS

Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok!

41. Zuglói Táncfesztivál – MIKULÁS KUPA –

Országos Amatőr Táncverseny!

ONLINE TÁNCVERSENY!

A verseny szervezője: Fórumház Egyesület, a szervező bizottság elnöke: Havasi Péter.

Időpont:az ONLINE rész 2021. december 11. (ekkor csak a zsűrizés, pontozás történik), és december 12. vasárnap.

Nevezés:december 05. vasárnap éjfél This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., vagy a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.-n lehet. Két féle nevezés lehetséges:

Online nevezésre a NEVEZÉSI LAP 1-et kérjük kitölteni és egyidőben a versenyprodukció felvételét is küldjék el, amennyiben készen van addig. Az online Táncversenyre létszám korlát nincs. A nevezési lap fénymásolható, jelentkezést csak ezen a nyomtatványon fogadunk el (a nevezési lapot kérjük géppel töltsék ki, aláírni nem szükséges, a nevezettek és a csapatvezető a nevezési lap elküldésével vállalja az összes jogot és kötelezettséget a versennyel kapcsolatban).

Nevezési díj: ONLINE: 1.300 FT/fő/versenyszám. A nevezési díjat személyesen (az előre megbeszélt időpontban és helyen: 06-30-682-44-57) illetve átutalással vagy rózsaszín csekken lehet befizetni: OTP Bank XIV. 11714006 - 20417329, a Fórumház Egyesület bankszámlájára. A nevezési díj legkésőbbi feladási időpontja december 07. kedd éjfél.

Zenék és videók: kérjük a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. is küldjék el a pontos egyesület megnevezésével és a produkció nevével együtt. Videót csak az ONLINE nevezetteknek kell elküldeniük.

Kezdés: nálunk nem kell egész nap a versenyen tartózkodni, a kategória után rövid idővel eredményhirdetés következik! Természetesen a többi kategóriában is  szívesen látunk mindenkit! A pontos érkezési időpontot december 08. szerda éjfélig e-mailben küldjük el a csapatvezetőnek a nevezési lapon megadott elérhetőségre. A helyszínen a megadott időpontban a regisztráció kötelező!

Színpad: 10x10 m, parketta, az akrobatikus kategóriákban fitnesz szőnyeg, minimum 8 x 8 m.

Menetrend az ONLINE NEVEZÉSEKNÉL:

• 2021 december 05. vasárnap éjfél a legvégső nevezési határidő, a nevezés és a veresenyprodukció beérkezéséről és elfogadásáról visszaigazolást küldünk,
  • 2021 december 07. kedd éjfélig a nevezési díj beérkezése az egyesületünk számlaszámára (OTP XIV. 11714006-20417329), a versenyen való indulás feltétele a nevezési díj befizetése,
  • 2021 december 06-07-08. hétfő, kedd, szerda összesítjük és leelenőrizzük a nevezéseket és videókat,
  • 2021 december 09-10. csütörtökön vagy pénteken megküldjük a sorrendet a nevezetteknek a nevezési lapon megadott mail címre és a pontos időpontokat is közöljük (mikor lesz a kategóriája, mikor lesz az eredményhirdetés stb.),
  • 2021 december 10-11. péntek, szombat lezsűrizzük a nevezett versenyszámokat,
  • 2021 december 11 és 12 a versenyprogramok és az eredményhirdetések közvetítésse
  • 2021 december 13-14-15. az elért eredményeket kipostázzuk a “címzett fizeti” megjelőléssel vagy ha akarnak be is jöhetnek az elért díjakért az M10-be egy előre megbeszélt időpontban.

Kategória: „A” – amatőr, „P” – professzionális (amennyiben van elég jelentkező).

Korcsoportok: ovi: 6 éves korig, mini: 6-9 évesig, gyermek: 10-13 évesig, junior: 14-16 évesig, felnőtt: 17-39 évesig, senior 40 év felett (csoportnál stb az átlagéletkort vesszük figyelembe).

Tánckategóriák: színpadi tánc, színpadi tánc-akrobatikával, hip-hop, művészi látványtánc, akrobatikus rock and  roll, akrobatikus show tánc, néptánc (csak csapat és formáció), versenytánc (csak csapat és formáció), majorette – tradicionális és show, break, disco, hastánc és szalagavató táncok. Az Alapfokú Művészetoktatási Intézményeknek külön kategóriát nyitunk és versenyzési lehetőséget biztosítunk, amennyiben minimum 3 versenyszám van egy kategórián illetve korcsoporton belül.

Versenyszámok ideje és létszáma: egyéni 1.00 – 1.30 perc vagy 1.30-3.00 perc(amennyiben ezt választják, úgy a nevezési díj 2x-ese az alapdíjnak), kiscsoport 1.00 – 2.30 perc /2-3 fő/, csoport 2.00 - 4.00 perc /4 –10 fő/, formáció 2.00 - 4.00 perc /11 fő felett/.

Díjazás: az összes induló emléklapot kap, a kategóriák dobogós helyezettjei kupát vagy érmet kapnak. A nap folyamán kiadásra kerül az Országos Bajnok, Mikulás Kupa, Budapest Kupa, Zugló Kupa és a Fórumház Kupa is. Ezen felül különleges vagy magas színvonalú produkciókért Különdíjat is kiadhat a zsűri. Ha egy kategórián belül nincs ellenfele az indulónak akkor a zsűri arany minősítést is kiadhat.

Pontozóbírók: a rendezők által felkért szakemberek, összesen kategóriánként: 3-5 fő. Alacsony jelentkezési létszámnál korcsoportok és kategóriák összevonása történhet. Szívesen állunk rendelkezésre bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban:

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefon és SMS: 06-30-682-44-57.

A verseny időpontjában lévő járvány szabályok betartása mindenkinek kötelező! Erről a verseny időpontja előtt kb 1 héttel értesítést is küldünk a nevezett versenyzőknek, csapatvezetőknek. A lehetséges nézőknek kérjük majd Ők továbbítsák az infókat..

A versenyszabályzatot csak ott változtattuk, ami itt olvasható a versenykiírásban. A többi szempont ugyanaz maradt!

A szervező bizottság a változtatás jogát fenntartja!

Köszönjük a NEA – Nemzeti Együttműködési Alap és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, a Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzat, a Schola Európa Akadémia Középiskola támogatását!

Sok sikert kívánunk a felkészüléshez és a versenyzéshez! Vigyázzanak magukra!

Sportbaráti üdvözlettel: Havasi Péter és Seres András / Fórumház Egyesület

Megjelent: 486 alkalommal